30xBonus

Bonus:
200 ilmaiskierrosta!
*Monta bonusta!

Tervetuliaispaketin bonuksen lunastamiseksi: 
  Tee talletus. Aktivoi ilmaiskierrokset ilmoituslaatikossa näkyvästä ilmoituksesta. 
  Tervetuliaispaketti koostuu kahdesta (2) eri bonuksesta: 
  Ensimmäinen talletusbonus 200 ilmaiskierrosta peliin Legacy of Dead  
kappalekohtaisella arvolla 0,10 €. Toinen talletusbonus - 150 ilmaiskierrosta Pandora’s Box -peliin kappalekohtaisella arvolla 0,20 €. 
  Minimitalletus kumman tahansa bonuksen lunastukseen on 20 €. Ensimmäisellä ja toisella talletusbonuksella saatuihin voittoihin pätevät seuraavat kierrätysvaatimukset: 
  Ensimmäinen talletusbonus - x30. Toinen talletusbonus - x30. 
  Pelaajan talletuksilla ei ole kierrätysvaatimusta, mutta bonukset ovat ns. “tahmeita” (engl. “sticky”); kun ilmaiskierroksilla saatuja voittoja kierrätetään, käytetään panoksiin oikeaa pelisaldoa ja näillä saadut voitot lisätään bonussaldoon.

Bonus:
200 ilmaiskierrosta!
*Monta bonusta!

Tämä tervetuliaispaketti auttaa sinua toteuttamaan unelmasi helposti. Nämä 350 ilmaispyöräytystä ovat täydellinen aloitus moniulotteiselle tutkimusmatkallesi. Valmistaudu siihen, että kaikki toiveesi toteutuvat silmänräpäyksessä.
Mitä se pitää sisällään? Sisään astuttuasi löydät kahdelle ensimmäiselle talletuksellesi yhteensä 350 ilmaiskierrosta. 200 ilmaiskierrosta Ensimmäisellä talletuksellasi

150 ilmaiskierrosta Toisella talletuksellasi

Bonus:
100 ilmaiskierrosta!
*Monta bonusta!

Tervetuliaispaketti Uusille käyttäjille Trickz tarjoaa tervetuliaispaketin, jossa saatavana on jopa 300 ilmaiskierrosta. Näillä saat pelit jo hyvin käyntiin – ja Trickzillä tämä on vasta alkua!
Mitä paketti sisältää? Trickzin tervetuliaispaketti tuo pelaamiselle täydellisen alun. Sen sisällä sinua odottaa yhteensä 300 ilmaiskierrosta kahdelle ensimmäiselle talletuksellesi. 100 ilmaispyöräytystä ensimmäisellä talletuksella

200 ilmaispyöräytystä toisella talletuksella

Bonus:
100% Bonus 500€ asti!
Lisäksi 200 ilmaiskierrosta!

30xBonus kierrätys!

Bonus:
125% Bonus 100€ asti!
* 30xBonus kierrätys